Træning

Vi har en god træningssal på ca. 40 m2, hvor vi har træningshold med 3-7 deltagere. Vi opretter træningshold løbende så hold øje her på på siden eller på Facebook om der er noget der relevant for dig.

Mandag 17:00 – 18:00 Funktionel træning for mænd, vi arbejder med hele kroppen, mobilitet, styrke, kondition, cirkeltræning,  vi tester på kryds og tværs, så du kan følge din fremgang

Tirsdag 10:00 – 11:00 Træning for mænd med neurologiske skader, fokus på bevægelighed, styrke og balance.

Tirsdag 17-18 Træning mod hovedpine, skulder og nakke smerter, vi arbejder med din stabilitet, så din hverdagsbelastning bliver nemmere og giver færre udfordringer.

Torsdag 8:30-9:30 Funktioneltræning for mænd

Torsdag 16:15-17:15 Funktioneltræning for mænd

Fredag 9:00-10:00 Træning til kvinder med langvarige smerter, vi arbejder med din bevægelighed og din styrke, så du kan varetage mere i dagligdagen uden smerter.

Fredag 10-11 Styrke og balance træning, cirkeltræing med forkus på den enkelte.

Derudover har vi individuelle træningsforløb. Træningen her er primært introduktion og opfølgning, så patienterne kan lave et individuelt tilrettelagt træningsprogram hjemme. Træningsforløb kan have mange forskellige formål, f. eks. at nedsætte smerter, nedsætte frekvensen af idrætsskader, at øge muskelstyrken så dagligdagen lettes, eller ændre på kroppens evner, funktion og udseende.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig videre, kontakt@foldbyfysioterapi.dk eller 26362789